PA

LA ORIGINAL

El Pa : 'El Forn de pa del Serafí'

A LA ORIGINAL, cada producte reflecteix la nostra dedicació a l’artesania. El nostre pa és elaborat amb fermentacions llargues, un procés que potencia el sabor, el fa més fàcil de digerir i li permet mantenir-se tendre durant més temps sense assecar-se. La nostra brioixeria i pastisseria artesanal segueix tècniques tradicionals amb ingredients seleccionats per garantir la màxima qualitat, mentre que les nostres coques salades són ideals per als amants de la rebosteria salada.

Tant si és un croissant de mantega, una coca de pa amb anís o una coca salada de carbassó, cada mossegada és una experiència única.

Artesans Sense Remordiments

Des de 1957, oferint tradició, passió i qualitat a cada mossegada

🥖 PA AMB FERMENTACIÓ LENTA

Elaborat amb fermentacions llargues per potenciar el sabor, millorar la digestió i mantenir-se tendre més temps.

🥐 Brioixeria artesanal

Feta seguint tècniques tradicionals i amb ingredients seleccionats per garantir la màxima qualitat.

🍰 Pastisseria amb tradició

Cada peça reflecteix la nostra dedicació a l’artesania, oferint sabors autèntics i inoblidables.

🍕 Coques salades irresistibles

Per als amants de la rebosteria salada, amb combinacions úniques i ingredients frescos.

Descobreix la carta de La Original

  • Pa de Pagès: El clàssic català, amb crosta cruixent i interior tendre. En format rodó o barra. 
  • Pans Especials: Integral, espelta, de l’avi (sègol i blat), de nous i sense gluten.
  • Croissant de mantega: Clàssic, xocolata amb avellanes, xocolata blanca, xocolata negra o crema.
  • Coques: De brioix, de pa amb anís, de vidre, de la Noguera, de crema, de full o de croissant amb xocolata.
  • Magdalenes: clàssiques o integrals.
  • Pasta de full: Palmeres, trenes, canyes, tartes de poma, de fruites.
  • Pasta de te: de xocolata, melmelada de maduixa o prèssec.
  • Pastissos Casolans: De formatge, de xocolata, de pastanaga i coco, integral amb poma, d’ametlla, de plàtan xoco i nous.
  • Dolços: Napolitanes, donuts, rolls de canyella, xurros, merengues, melindros i molt més!
  • Pizzes Artesanes: Fetes amb massa de fermentació lenta i ingredients frescos. 
  • Coques d’Escalivada i de Recapte
  • Panadons d’espinacs i pansesç
  • Castanyada: Panellets artesanals, des dels clàssics de pinyons fins a panellets de te matxa.
  • Reis: Tortell de Reis, suau i aromàtic, amb massapà, nata o crema.
  • Pasqua: Des de la mona tradicional de brioixeria amb ou fins a la mona de pastisseria de nata, sara o trufa.
  • Sant Joan: Coques de Sant Joan de brioix amb fruita confitada, full, farcides de crema, nata o trufa.
LA ORIGINAL

Descobreix l’excel·lència artesana

Sempre fresc, sempre deliciós